top of page

THERMISCHE ZONNEPANELEN OF WARMTEPOMP PLAATSEN? CONTACTEER CUVENET IN HASSELT!

Van de installatie van warmtepompen tot het plaatsen van thermische zonnepanelen

Cuvenet uit Hasselt maakt dat u optimaal gebruik kan maken van hernieuwbare energiebronnen voor meer comfort, duurzaamheid en energiebesparing met ACV zonnepanelen, warmtepompen en Rivusol zonneboilers. Wij plaatsen uw zonnesystemen op druk. Zo wordt het water op de zonnecollectoren gelaten, ook bij vriestemperaturen. Het circuit is gevuld met een combinatie van antivries en water. Bij een warmtepomp verwarmt u met warmte uit lucht en aarde.

Multi-energie met oog voor uw budget 

Wij plaatsen multi-systemen, ook gekend als ‘multi-energie’. Zo slagen we erin om meerdere energiebronnen onderling te combineren. Denk maar aan een gascondensatieketel met zonnepanelen, warmtepompen en houtkachel. Een extra voordeel: Cuvenet kan de basisinstallatie verzorgen en wanneer uw budget het toelaat energiebronnen toevoegen.

Betaalbare ACV zonnesystemen met hoog rendement

Cuvenet plaatst ACV zonnesystemen met leegloopzonnepanelen. Deze zonnepanelen zijn niet alleen gebruiksvriendelijk, ze zijn ook eenvoudig in iedere woning te plaatsen. De ACV zonnesystemen zijn een betaalbare oplossing met een hoog rendement. Cuvenet helpt u bovendien graag aan de nodige premies.

THERMISCHE ZONNEPANELEN OF EEN WARMTEPOMP PLAATSEN REGIO HASSELT?
CONTACTEER CUVENET METEEN!

bottom of page