Centrale verwarming plaatsen of onderhouden? Contacteer Cuvenet Hasselt!

Van de installatie tot het onderhoud van uw centrale verwarming 

Cuvenet verzorgt de installatie en het onderhoud van uw cv. We zijn geroutineerd in het omzetten van uw oude mazoutinstallatie naar een gasinstallatie. Met drie decennia ervaring weten wij bij Cuvenet perfect op welke verwarmingsketels u voor heel lange tijd kunt rekenen. We zijn thuis in de plaatsing, het onderhoud en de herstelling van verwarmingsinstallatie van het kwaliteitsmerk ACV: betrouwbaar, krachtig en zuinig.

De warme garanties van Cuvenet 

Cuvenet laat u niet in de kou. Wij geven u als enige 10 jaar garantie op het ketellichaam van uw verwarmingsinstallatie van ACV. De boiler geniet zelfs van een levenslange garantie. Cuvenet is erkend Cerga installateur.

Een zee aan warm water, dankzij Cuvenet en ACV 

Wij plaatsen gascondensatieketels met het HR-top label. Onze meest geplaatste gascondensatieketel van ACV is de Kombi Kompakt 36/30, met een vermogen van 30 kw verwarming en 36 kw sanitair. Deze ACV ketel slaagt erin zo’n 9 liter sanitair water te produceren aan 60° per minuut. Zo geniet u non-stop van heerlijk warm water en een zeer hoog rendement. Cuvenet verzorgt de volledige installatie van uw nieuwe verwarmingsketel, sanitaire toestellen en het opruimen van uw oude verwarmingsketel.

Vertrouw op verwarmingsspecialist Cuvenet in Hasselt voor de installatie van uw centrale verwarming of het onderhoud van uw cv, contacteer ons!